De basis voor uw online aanwezigheid

E-mail, website & server hosting vanuit de cloud.

Stabiele hosting vanuit de cloud

We leveren alle nodige diensten voor uw online aanwezigheid, zoals website & applicatie hosting, domeinnamen en e-mail diensten.

Voor specifieke toepassingen verhuren we ook cloud capaciteit in de vorm van cloud servers of private clouds. Lees hieronder meer over de beschikbare voorzieningen.


Moderne infrastructuur

Onze diensten worden geleverd vanaf een eigen cloud infrastructuur, die we in samenwerking met partner Geleijn IT ontwikkelen en onderhouden.

Redundant

De stroomtoevoer, netwerkverbindingen, data opslag, routers en servers van onze cloud zijn dubbel uitgevoerd. Door onze diensten strategisch over dit platform te spreiden halen we een hoge beschikbaarheid.

Secundaire & tertiaire delen van onze infrastructuur zijn buiten het eigen netwerk geplaatst, om op terug te kunnen vallen bij eventuele problemen.

Schaalbaar

Binnen onze cloud is (over)capaciteit beschikbaar om delen van de dienstverlening op te schalen. We doen dit bij behoefte voor zowel eigen diensten als voor klanten die op ons platform draaien.

Snel

Gebruik van de nieuwste generatie processoren, snelle enterprise SSD opslag en netwerk maakt het platform geschikt voor veeleisende toepassingen.

Bewezen in de praktijk

Lees hoe we een Wordpress woonblog met 750.000 posts snel & online houden

Lees case study

Powered by