Passie voor techniek

Met een passie voor techniek en oog voor realiteit bouwen we maatwerk web applicaties.

Met een passie voor techniek en oog voor realiteit bouwen we maatwerk web applicaties.

Onze kracht is de succesvolle vertaling van vraag of idee naar oplossing. We houden hierbij van een pragmatische aanpak zonder de kwaliteit en onderhoudbaarheid van het product uit het oog te verliezen.

Ons werk resulteert in advies bij het maken van keuzes, hulp bij het vormgeven en sturen van projecten of nog liever: in een werkend eindproduct wat we samen met de klant en partners bouwen.

De diensten die je nodig hebt om alles online te houden leveren we trouwens ook.

Zullen we koffie drinken?

We maken graag kennis om de sparren over uw vraagstukken en onze oplossingen.

Jeroen van Brink

avatar

Jeroen van Brink eigenaar & ontwikkelaar

Ik ben oprichter, eigenaar en ontwikkelaar van DevNomads.

Al 15 jaar ben ik bezig met alles wat internet gerelateerd is: een hobby die ik in mijn werk voortzet.

Ik heb 8 jaar gewerkt als General Manager van een hosting bedrijf met 25 medewerkers. Hier was ik verantwoordelijk voor onder andere de praktische organisatie, human resource, customer support, project management en juridisch zaken.

Tevens heb ik als student mijn eigen bedrijf opgezet in het bouwen van websites en webapplicaties. Dit heb ik tijdens mijn dienstverband succesvol voortgezet.

Ik herken de behoefte van een organisatie, de klant en de mens. Mijn inlevingsvermogen is de basis voor succesvolle innovatie en verandering. Techniek zet ik in als middel om dit te realiseren.

Het zelfstandig ondernemerschap geeft mij de kans om mijn kennis en ervaring breed in te zetten. Het liefst resulteert dat in eindproducten, maar hulp om daar te komen geef ik ook graag!

Bel me:    +31 (0) 118 234 663
Stuur me een berichtje:    +31 (0) 642 63 44 18

Partners